You, the petitioner
De maat is vol n279 petitie

Gemert-Bakel en de regio beter bereikbaar

530 signatures

Tégen de lange omleiding door Bakelse natuur, Vóór 2x2 op het huidige tracé, Vóór volwaardige Bakelse aansluiting op de N279,waarbij de belangen van de direct aanwonenden niet extra geschaad worden. Gemert-Bakel krijgt de lasten maar er niks voor terug! De wereld op z'n kop volgens CDA Gemert-Bakel!

Petition

We

Inwoners en ondernemers uit Gemert-Bakel en allen die de Bakelse Beemden een warm hart toedragen.

 

observe

Voor een betere bereikbaarheid in ZO Brabant heeft het provinciale college (D66, PVDA, VVD, SP) onder leiding van de heer van der Maat (VVD) onlangs het voorkeurstraject N279 vastgesteld. Ze willen een lange omleiding over Gemert-Bakels grondgebied. Een keuze die 50 miljoen duurder is en geen objectief aantoonbaar voordeel oplevert volgens de gedane onderzoeken ten opzichte van het huidige tracé. Naar de Gemert-Bakels bezwaren is niet geluisterd!

 

and request

Gemert-Bakel serieus te nemen! Niet alleen de lasten voor de regio maar ook een betere bereikbaarheid voor de eigen gemeente!

Wij staan voor:

  • Geen Lange Omleiding over Gemert-Bakels grondgebied
  • 2 x 2 over het huidige tracé
  • Een oplossing voor de verkeersoverlast bij de Beekse Brug
  • Een volwaardige aansluiting vanuit Bakel op de N279.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Provincie Noord-Brabant 
Petition desk:
Closing date:
2018-07-06 
Lead petitioner:
Inge van Dijk / Joris van Loon 
Organisation:
CDA Gemert-Bakel 
Website:

History

Signatures